I uge 50 mødtes 33 udvalgte 1.g’ere fra syv handelsgymnasier i Syddanmark for første gang på det nye Akademi for Businesstalenter. Hos Ecco i Bredebro blev teori fra undervisningen testet af i praksis.

Torsdag og fredag blev akademiet så skudt i gang for de første 33 businesstalenter fra de syv skoler med forløbet ”Ecco-camp,” hvor eleverne kom helt tæt på den store danske succesvirksomhed og via casearbejde fik brugt teorien fra hverdagens undervisning i praksis.

Efter forløbet var eleverne og undervisere begejstrede, som man kan læse i tilbagemeldingen fra Det Blå Gymnasium i Varde: “Jeg vil blot benytte lejligheden til at takke mange gange for en fantastisk camp/modul 1. 

Her ( i Varde) kan hverken elever eller undervisere få armene ned – mega sejt!! “

Tusind tak for jeres deltagelse og tusind tak til ECCO for det fantastiske samarbejde.