Studiepraktik eller erhvervspraktik i uge 43

I uge 43 har 3.g-eleverne på partnerskolerne haft mulighed for at deltage i studiepraktik eller erhvervspraktik. På Det Blå Gymnasium i Varde er lokalerne i denne uge stille og tomme, da hele 98% af HHX3-eleverne har valgt at deltage i studiepraktik.

På Det Blå Gymnasium i Tønder har en gruppe af eleverne også fået muligheden for at prøve kræfter med erhvervspraktik. Blandt dem var Josefine, Jokim og Tristan, der fik chancen for at være i praktik som tyskundervisere. Efter at have observeret undervisningen onsdag og torsdag, trådte de selv ind i rollen som lærere og underviste GF 1- og 2g-klasser. En fantastisk oplevelse!

Det er inspirerende at se vores elever engagere sig i praktiske oplevelser, uanset om det er gennem studiepraktik eller erhvervspraktik. Det giver dem mulighed for at udforske og fordybe sig i deres fremtidige karrierevalg og udvikle vigtige færdigheder.